Aangifte IB icon

Aangifte IB

★★★★★
★★★★★
(2.07/5)

1.1Free6 years ago

Download Aangifte IB APK latest version Free for Android

Version 1.1
Update
Size 1.07 MB (1,117,908 bytes)
Developer Hardworks B.V.
Category Apps, Finance
Package Name tv.jongbloed.aangifteIB
OS 2.3.3 and up

Aangifte IB APPLICATION description

Jongbloed Fiscaal Juristen heeft een applicatie opgesteld om uw aangifte inkomstenbelasting eenvoudig en volledig in te vullen. De applicatie is opgesteld door ervaren fiscaal juristen of belastingadviseurs. Wat is aftrekbaar? Welke aftrekposten zijn er voor uw eigen woning? Welke ziektekosten zijn aftrekbaar? Hoe werkt het fiscaal partnerschap?

Veel mensen regelen hun aangifte zelf. Dat is op zich logisch, u kent het beste uw eigen situatie. Toch wordt de aangifte elk jaar opnieuw weer gezien als een grote uitdaging. De vele regels zijn vaak ondoorgrondelijk en wijzigen vrijwel jaarlijks. Onderstaand vindt u de nodige informatie en tips om u te helpen er dit jaar toch weer een feestje van te maken.

Snel en eenvoudig aftrekposten in beeld

* Welke kosten zijn aftrekbaar als u een woning koopt
* Welke ziektekosten zijn aftrekbaar
* Welke giften zijn aftrekbaar
* Hoe werkt de aftrek van studiekosten
* Is de hypotheekrente altijd aftrekbaar

In het programma worden invultips gegeven voor

* Ik heb een huis gekocht, hoe werkt dit fiscaal?
* Ik ben gastouder
* Wij hebben kinderen, zijn er kosten aftrekbaar
* Ik krijg pensioen
* Ik had ziektekosten
* Ik heb een opleiding gevolgd
* Ik ben gescheiden
* Ik ben vrijwilliger, hoe werkt dit fiscaal

Uw aangifte inkomstenbelasting App

* Hoe werkt de vooraf ingevulde aangifte?
* Welke wijzigingen zijn er dit jaar ingevoerd?
* Hoe krijg ik mijn DigiD?
* Hoe kan ik aangifte doen?

En nog veel meer
↓ Read more
Aangifte IB screen 1 Aangifte IB screen 2 Aangifte IB screen 3 Aangifte IB screen 4