Takvimi - Drite e Zemres icon

Takvimi - Drite e Zemres

★★★★★
★★★★★
(4.81/5)

2.3Free1 year ago

Download Takvimi - Drite e Zemres APK latest version Free for Android

Version 2.3
Update
Size 21.45 MB (22,493,268 bytes)
Developer I-Developer
Category Apps, Education
Package Name com.ijusufi.driteezemres
OS 4.1 and up

Takvimi - Drite e Zemres APPLICATION description

Ju kerkojm falje per kete update te vonuar
“Dritë e Zemrës” aplikacion i ri per android…I krijuar nga Imerja Jusufi nga Gostivari student i Inxhinieris Informatike ne USHT.
Aplikacioni ne fjale eshte mjaft i thjeshte per tu perdorur dhe mjaft efikas dhe i nevojshem, permban te dhena te ndryshme nga feja Islame.
Ne te mund te gjeni:
-Takvimin ditore per Maqedonine, Kosoven, Shqiperin,Malin e Zi, Itali, Zvicer, Gjermani,Austrin.. si dhe ne te gjitha vendet ku gjenden Shqiptaret Musliman;
-Drejtimin e kibles.
-Duat e nevojshme dhe degjimin e tyre me ze si dhe shqiptimin e tyre.
-Hadithe nga Muhammedi a.s.
-Video live nga Meka.
-Marrja e abdestit.
-Lutje te ndryshme
-Mbulesa Islame
-Si dhe shume gjera tjera te perditshme te nevojshme..
↓ Read more
Takvimi - Drite e Zemres screen 1 Takvimi - Drite e Zemres screen 2 Takvimi - Drite e Zemres screen 3 Takvimi - Drite e Zemres screen 4 Takvimi - Drite e Zemres screen 5

Old versions

Version Size Update
⇢ 2.3 (2 variants) ↓ 21.45 MB ◴ 1 year ago
⇢ 1.0 (1 variants) ↓ 19.04 MB ◴ 6 years ago