Feja ISLAME icon

Feja ISLAME

★★★★★
★★★★★
(0.00/5)

2.2Free1 month ago

Download Feja ISLAME APK latest version Free for Android

Version 2.2
Update
Size 4.22 MB (4,428,151 bytes)
Developer Arlind Pajaziti - Shqip - App
Category Apps, Education
Package Name arholding.feja.islame
OS 4.2 and up

Feja ISLAME APPLICATION description

Kurani Shqip, Kohët e namazit Hadithe Mësime - Komentimi i Endrrave Etj. Etj.
Të Gjitha në një vend:

1. Kohët e namazit (Takvim) për të gjitha vendet e botës.
-Mundësi për aktivizimin e Alarmit (njoftim me zë) në kohët e Ezanit
-Drejtimi i kibles (Mënyra më e sakt)

2. Kurani Shqip:
-Teksti origjinal në gjuhën Arabe,
-Transliterim (teksti Arab me shkronja Shqipe "Latine")
-Përkthim - 3 përkthime vetëm në gjuhën Shqipe
-Përkthime në gjuhë tjera si: Gjermane, Angleze, Italiane, Franceze, etj..

-Lexim me zë në gjuhen Arabe (Audio)
-Lexim me zë në gjuhen Shqipe (Audio)
-Lexim me zë në gjuhen Arabe + Shqipe (Audio)

-Memorizim automatik i pjesës së fundit që keni lexuar


3. Pyetje-përgjigje (VIDEO) nga teologët me të njohur Shqiptarë, me opsione për kërkim dhe filtrim të pyetjeve.

4. Hadithe
-Databazë me Mbi 5000 hadithe

5. Libri Komentimi i ëndrrave
-Shfaqje e kategorizuar dhe mundësi për kërkim
Autor HUSEJN ES-SERRAXH
Përkthyes nga arabishtja:
Fatmir Raci, Almedin Ejupi, Shaban Murati

6. Libri Mburoja e Muslimanit

7. Kategori të ndryshme:
-Histori islame
-Mësime rreth faljes së namazit
-Abdesi
-Faqe e dedikuar për mësimin përmendësh të pjesëve nga Kurani
↓ Read more
Feja ISLAME screen 1 Feja ISLAME screen 2 Feja ISLAME screen 3 Feja ISLAME screen 4 Feja ISLAME screen 5 Feja ISLAME screen 6 Feja ISLAME screen 7 Feja ISLAME screen 8 Feja ISLAME screen 9 Feja ISLAME screen 10 Feja ISLAME screen 11 Feja ISLAME screen 12 Feja ISLAME screen 13 Feja ISLAME screen 14 Feja ISLAME screen 15 Feja ISLAME screen 16 Feja ISLAME screen 17 Feja ISLAME screen 18 Feja ISLAME screen 19 Feja ISLAME screen 20 Feja ISLAME screen 21 Feja ISLAME screen 22 Feja ISLAME screen 23 Feja ISLAME screen 24

Old versions

Version Size Update
⇢ 1.4 (1 variants) ↓ 4.07 MB ◴ 2 years ago
⇢ 2.2 (6 variants) ↓ 3.86 MB ◴ 1 month ago
⇢ 2.1 (6 variants) ↓ 3.86 MB ◴ 1 month ago