Info shqip iconShow qr code
Info shqip qrcode
Follow UpdatesRequest Updates

0

votes, 0/ 5
Download Now

Info shqip v1.0 Apk screenshots

Info shqipInfo shqip

The description Info shqip Apk

Info shqip është Aplikacion informativ me lajmet e fundit

Ne aplikacion publikohet lajmet e fundit nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, sporti dhe dhe artikuj interesant nga fusha e ekonomise, botes, teknologjise, bota e makinave dhe showbizit.

Info shqip 1.0 APK Download BoxBack top

  • 1.0
  • Android 4.2.x - Jelly Bean (SDK: 17)
  • October 19, 2018
  • 2DAA635F76AE9F10E207091137F5DE909F683A36
  • 05bd47083e421e27a561f6129abb6b34
  • View Permissions
Social Networks