IPTV Shqip iconShow qr code
IPTV Shqip qrcode
Follow UpdatesRequest Updates

0

7 votes, 5/ 5
Download Now

IPTV Shqip v5.3 Apk screenshots

IPTV ShqipIPTV Shqip

The description IPTV Shqip Apk

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe

IPTV Shqip 5.3 APK Download BoxBack top

 • 5.3
 • Android 4.2.x - Jelly Bean (SDK: 17)
 • July 27, 2018
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • 7bf7d54a8854815ee5b0ac495d7077f8
 • View Permissions
 • 5.2
 • Android 4.2.x - Jelly Bean (SDK: 17)
 • July 21, 2018
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • 52e4bcaaa123ca81832c06ebed732c16
 • View Permissions
 • 5.1
 • Android 4.2.x - Jelly Bean (SDK: 17)
 • July 11, 2018
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • dcbb3f4a58420cbf4ad9bfccf85cfd35
 • View Permissions
 • 5.0
 • Android 4.4 - KitKat (SDK: 19)
 • April 3, 2018
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • a6785d7739a23cf37e88282039fe2067
 • Ky aplikacion punon vetem në Android version 4.4 dhe me te ri
  This app works only with Android version higher then 4.4

  Me i shpejtë
  Dizajn i ri - New design
  Siguri me e lartë - More secure
  Bug Fix
 • View Permissions
 • 4.0
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 14)
 • November 15, 2017
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • 6d9d8ebc6ad5ab8ad890a8ef81b76e82
 • 12.11.2017 - Versioni 4.0
 • View Permissions
 • 3.5
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 15)
 • September 27, 2017
 • 807C03799B293C63453AD66D25F77CE1E461EF1A
 • 4fe3336c781cdb5d70ed9ba1ffb186b0
 • View Permissions

10 recent comments of IPTV Shqip APK

Gu

Social Networks