IPTVShqip OTT Apk

IPTVShqip OTT iconShow qr code
IPTVShqip OTT qrcode
Follow UpdatesRequest Updates

0

0 votes, 4.5/ 5
Download Now

IPTVShqip OTT v1.0.6 Apk screenshots

IPTVShqip OTTIPTVShqip OTTIPTVShqip OTTIPTVShqip OTTIPTVShqip OTTIPTVShqip OTT

The description IPTVShqip OTT Apk

Iptv Shqip ott App is still in testing phase.

English Version:
IPTVShqip OTT Platform is developed by "SmartServices" company, which is being offered for free and in favor of all kinds of consumers, with purpose to bring new insights from technology field of IPTV in our market

IPTVShqip OTT is licensed and have rights to stream and restream Televisions and Radios directly from our servers.

We are in contact with diverse Televisions in order to contract them to have rights to transmit them in our app

If you want your Television to be part of our app, please conntact us in this Email: [email protected]


Versioni Shqip:
Aplikacioni është ende në fazen testuese.

Platforma IPTVShqip OTT është zhvilluar nga kompania "SmartServices" dhe ofrohet pa pagesë për të gjithë përdoruesit e aplikacionit me qellimin qe të sjellë diqka ndryshe në fushen e teknologjis se IPTV-se në tregun tonë.

IPTVShqip OTT është platformë e licensuar dhe bënë transmetimin e RadioTelevizioneve direkt nga serveret e IPTVShqip më të drejta të plota.

Jemi në kontakt me Televizone të ndryshme qe të marrim të drejtat e transmetimit dhe të shtojmë gamen e televizioneve në platformen tonë.

Nësë deshironi qe edhe Televizioni juaj të jetë pjesë e platformes IPTVShqip OTT ju lutem na kontaktoni në email: [email protected]

IPTVShqip OTT 1.0.6 APK Download BoxBack top

 • 1.0.6
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • March 11, 2020
 • 1467F4519A66A00F78D220B91CB20B853334790C
 • fe050cd76f8573bfc1c8a2e6536a732a
 • View Permissions
 • 1.0.5
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • March 3, 2020
 • 1467F4519A66A00F78D220B91CB20B853334790C
 • 6e357e35831b8488c9721c51b7c0c75c
 • View Permissions
 • 1.0.4
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • February 17, 2020
 • 1467F4519A66A00F78D220B91CB20B853334790C
 • 2fb557250cf65e4dd8458f7eb17420ef
 • View Permissions
 • 1.0.2
 • Android 5.0 - Lollipop (SDK: 21)
 • December 17, 2019
 • 1467F4519A66A00F78D220B91CB20B853334790C
 • bb284dfba6dcc1cceeaaeefa1f1ee36f
 • View Permissions
 • 1.0.1
 • Android 5.0 - Lollipop (SDK: 21)
 • December 3, 2019
 • 1467F4519A66A00F78D220B91CB20B853334790C
 • 1d76750882ef492c1fce8ad471b7165c
 • View Permissions
Social Networks