MerrJep Shqipëri Apk

MerrJep Shqipëri iconShow qr code
MerrJep Shqipëri qrcode
Follow UpdatesRequest Updates

0

0 votes, 0/ 5
 • Apps, Shopping
 • MerrJep Shqipëri on google playGoogle Play
 • 10.0.0.4110
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich
 • MerrJep
 • 0
Download Now

MerrJep Shqipëri v10.0.0.4110 Apk screenshots

MerrJep ShqipëriMerrJep ShqipëriMerrJep ShqipëriMerrJep ShqipëriMerrJep ShqipëriMerrJep ShqipëriMerrJep Shqipëri

The description MerrJep Shqipëri Apk

Merrjep.al është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.al vendi më i madh për tregti në Shqipëri me mbi 720.000 njoftime nga kategoritë në vijim: Automjete, Vendbanime, Elektronikë, Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.

Vetëm me disa hapa, gjeni marveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.

Kërkoni njoftime me lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë. Ruani kërkimet me interes, si dhe njoftimet që ju pëlqejnë dhe ndani me miqtë!

Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejt vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!

Opcionet të cilat i ofron Merrjep.al aplikacioni:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një njoftim të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni me lokacion, kategori, lloj të njoftimit, njoftues, datë dhe çmim
- Ruani kërkimin ose njoftimin duke klikuar zemrën sipër mbi listën me njoftime nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e njoftimit.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email

Bashkohuni mijra përdoruesve të merrjep.al - blini me çmime të volitshme dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!

Shkarkoni aplikacionin MerrJep.al falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë. Falas

Dëshironi të dini më shumë për ne?
https://www.merrjep.al

Për çdo pyetje rreth njoftimeve dhe mënyra e shitjes/blerjes:
[email protected]
+355 44 537 787

Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Kosovë - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3

Na ndiqni!
https://www.facebook.com/MerrJep.al/
https://twitter.com/merrjepal
https://www.instagram.com/merrjepal/
https://www.linkedin.com/company/merrjep-al

MerrJep Shqipëri 10.0.0.4110 APK Download BoxBack top

 • 10.0.0.4110
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 14)
 • November 30, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 3d3a0e3982a496024b6abea26defabc5
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.4105
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 14)
 • October 27, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 87103640fca1a1af29915a0efb0fcc71
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.4100
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 14)
 • October 16, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 997b94aff16a2b69f00b5ce34ffdcd2a
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.4000
 • Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 14)
 • October 3, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • d2a04f9a043b259ce419c92874570332
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3490
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • May 15, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 8b36d847d211d52c20064f73eae659d3
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3450
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • March 28, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 8377cd4eb991c3bc0053e9b82c9c2dc7
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3430
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • March 26, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 2bc442247e54ca422ecdc513279a8a7d
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3420
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • March 24, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • ec2648c247547f9d790d8dba8c2d1aa5
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3410
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • January 11, 2020
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • e774f5ec9fa65e1cf26eb711886ebcbd
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions
 • 10.0.0.3400
 • Android 4.1.x - Jelly Bean (SDK: 16)
 • December 10, 2019
 • 7753BBBD07236D21693A3A2C82D783D5197D3CE6
 • 2bc6908a18a5561b6baf8d0a7ad2dadb
 • Urime! Merrjep.al ka lëshuar Android aplikacionin.
 • View Permissions

10 recent comments of MerrJep Shqipëri APK

Sme punon fare si aplikacion

Besi Seitaj

Ne nuk mund t'i zmadhojmë fotot. ?

elis hodo

Te update i fundit jua kane fut

Xbox one Games

Super ?!!

elvis prifti

filtri nuk punon ..

DR DORI HASANI

Me te miret

Social Networks