Min Læge icon

Min Læge

★★★★★
★★★★★
(2.86/5)

2.15.1Free3 months ago

Download Min Læge APK latest version Free for Android

Version 2.15.1
Update
Size 15.24 MB (15,982,997 bytes)
Developer Praktiserende Lægers Organisation
Category Apps, Medical
Package Name com.trifork.minlaege
OS 7.0

Min Læge APPLICATION description

Get in touch with your doctor quickly and easily
Min Læge-appen giver dig nem adgang til din praktiserende læge og oplysninger omkring dine aftaler, prøvesvar, vaccinationer mm.

I appen finder du følgende:

- Din læge: Se adresse, kontaktoplysninger, åbningstider og ferieafløser
- Lægevagten: Ring til lægevagten i din region (uden for lægens åbningstid)
- Indbakke: Se dine e-konsultationer, stil spørgsmål og få svar
- Tidsbestilling: Bestil tid online eller aflys en booket aftale
- Aftaler: Få overblik over kommende og tidligere aftaler
- Prøvesvar: Se resultater fra udvalgte analyser direkte i app’en
- Vaccinationer: Se dine eller dine børns vaccinationer
- Aktuelle henvisninger fra din læge, samt mulighed for at finde ønskede behandler
- Diagnoser og forløbsplaner
- Videokonsultation
- Adgang til dine børns data, heriblandt vaccinationer, medicin mm.

VIDEOKONSULTATIONER
En af appens mange funktioner er videokonsultation, som giver dig mulighed for at sidde derhjemme og holde din lægeaftale. Denne feature bruges hvis lægen vurderer det som et bedre alternativ til telefon eller fysisk fremmøde.

SE DINE PRØVESVAR I APPEN
Via appen er det muligt at se prøvesvar fra et udvalg af analyser. Er du eller dit barn blevet testet for den aktuelle virus, vil du også modtage svar i appen. Hvis du har givet tilladelse til at modtage notifikationer, vil du få besked på telefonen, så snart prøvesvarene er tilgængelige.

ET OVERBLIK OVER DINE BØRNS SUNDHEDSDATA
Det er muligt at se dine børns sundhedsdata i Min Læge-appen. Her kan du blandt andet se dine børns vaccinationer, aftaler og testsvar. Du kan også skrive til lægen på vegne af dine børn eller bestille en tid til dem.
↓ Read more
Min Læge screen 1 Min Læge screen 2 Min Læge screen 3 Min Læge screen 4 Min Læge screen 5 Min Læge screen 6 Min Læge screen 7

Old versions

Version Size Update
⇢ 1.4.1 (1 variants) ↓ 14.53 MB ◴ 4 years ago
⇢ 1.4.0 (1 variants) ↓ 14.53 MB ◴ 4 years ago
⇢ 1.3.0 (1 variants) ↓ 13.11 MB ◴ 5 years ago