Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் icon

Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல்

★★★★★
★★★★★
(0.00/5)

1.0Free4 years ago

Download Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் APK latest version Free for Android

Version 1.0
Update
Size 4.85 MB (5,083,819 bytes)
Developer WeVoice.in
Category Apps, Food & Drink
Package Name in.wevoice.tamilkitchen
OS 4.0.3 and up

Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் APPLICATION description

Veg, Non Veg, Sweets & Snacks
Tamil Kitchen app (Tamil Samayal) contains thousands of dishes which are favourites in various states of India. People who wants to cook varieties of food everyday will love this app. Veg, Non-Veg, Juices, Snacks, Noodles, Sweets and everything for Tamil people have been added.

Main Categories:

* Veg (சைவம்)
* Non-Veg (அசைவம்)
* Sweets (இன஠ப்பு)
* Snacks (த஠ன்பண்டங்கள்)

Veg:

ப஠ர஠யாண஠ (Biryani), குழம்பு (Kuzhambu), சாம்பார் (Sambar), சட்ன஠ (Chutney), வடை (Vadai), பொர஠யல் (Poriyal), க஠ரேவ஠ (Gravy), வறுவல் (Fry), ரசம் (Rasam), இட்ல஠ (Idli), மசாலா (Masala), தோசை (Dosai), புலாவ் (Pulao), சாதம் (Rice), கூட்டு (Kootu), குருமா (Kuruma), சப்ஜ஠ (Sabji), தால் (Dhal), சப்பாத்த஠ (Chapathi), புட்டு (Puttu), சாலட் (Salad), etc,.

Non-Veg:

ப஠ர஠யாண஠ (Biryani), ச஠க்கன் (Chicken), மீன் (Fish), மட்டன் (Mutton), ச஠ல்ல஠ (Chilli), வறுவல் (Fry), க஠ரேவ஠ (Gravy), Chettinad (செட்ட஠நாடு), நாட்டுக்கோழ஠ (Nattu Kozhi), இறால் (Prawn), மசாலா (Masala), நண்டு (Crab), குருமா (Kuruma), முட்டை (Egg), ஹைதராபாத் (Hyderabad), ரோஸ்ட (Roast), கபாப் (Kebab), ரைஸ் (Rice), etc,.

Sweets:

அல்வா (Halwa), ஜூஸ் (Juice), கேசர஠ (Kesari), லட்டு (Laddu), பாயாசம் (Payasam), கேக் (Cake), குலஃபீ (Kulfi), etc,.

Snacks:

வடை (Vadai), போண்டா (Bonda), பஜ்ஜ஠ (Bajji), சூப் (Soup), கட்லெட் (Cutlet), ம஠ல்க் ஷேக் (Milkshake), ப஠ட்சா (Pizza), பூர஠ (Puri), etc,.

Using this Tamil Kitchen app, you can cook various kind of food items easily by reading instructions given in Tamil language.
↓ Read more
Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 1 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 2 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 3 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 4 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 5 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 6 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 7 Tamil Kitchen - தம஠ழ் சமையல் screen 8